Traditionele Schepenbeurs - OldGaffers NL

Ga naar de inhoud

Traditionele Schepenbeurs

Nieuws
Traditionele Schepenbeurs 2022
11, 12 en 13 november te Den Helder
Graag nodigt de OGA NL Beurscommissie jullie uit voor een bezoek aan de EOC Traditionele Schepenbeurs. Deze beurs waar de OGA een mooie en ruime stand heeft, vindt plaats in de stadshal van de Kampanje naast gebouw 66 op Willemsoord. Nadere info, bv over toegangsbewijzen vind je op: https://traditioneleschepenbeurs.nl

De openingstijden zijn:

Vrijdag 11 november van 12.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 12 november van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag 13 november van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Je kan met de auto, trein of eigen boot naar de beurs. Kom je met de boot dan zijn er in de haven van het beursterrein ligplaatsen beschikbaar. Geef dat a.u.b. zo snel mogelijk door. De afspraak is dat wij de havenmeester tijdig informeren over het te verwachten aantal schepen.

Onze stand ligt centraal midden in de hal en heeft nummer S 41. Alles over de OGA NL vindt je hier terug. Nieuwsbrieven met verslagen over natte en droge evenementen, heb je een aflevering niet dan kan je die vanaf de stand meenemen. De winkel is er met kleding, boeken, vlaggen en mokken
zie hiervoor de afbeelding hierboven.

De beurs is de gelegenheid om ideeën uit te wisselen. Je kan hierbij denken aan het maken van zeiltochten, activiteiten tijdens droge evenementen of anderszins.

In 2023 bestaat OGA UK 60 jaar. Ter gelegenheid daarvan wordt een Round Brittain Cruise door OGA UK georganiseerd. Deelname voor OGA NL leden wordt van harte toegejuicht. Ons OGA UK contactpersoon is Rik Janssen. Nadere info op de stand.

In 2024 bestaat de OGA NL 20 jaar. Dat gaan we vieren. Ook daar wordt op de beurs aandacht aan geschonken en zijn ideeën zeer welkom.

Wil je een dag(deel) op de stand staan en de OGA vertegenwoordigen laat dat dan even weten via onderstaand emailadres. Dan delen we je in.

Zaterdag direct na sluitingstijd is er een OGA-borrel op de stand waar alle leden met aanhang van harte welkom zijn. Ons verzoek is door te geven of je komt en met hoeveel personen. Dan kan de beurscommissie de borrel voorbereiden.

Graag tot ziens op de beurs.

De Beurscommissie; Roos Kuiper, Renee Verhoeff en Karel de Leeuw.

Graag zo spoedig mogelijk doorgeven aan Beurscommissie@oldgaffers.nl

0 - Ik kom met de boot, lengte…..
0 - Ik wil graag op de stand staan, periode……
0 - Ik kom graag op de OGA borrel met….personen.

Wil jij ook zo'n coole, toffe, leuke, fantastische website als deze?
Neem dan contact op met CyberDan door hieronder te klikken.
Terug naar de inhoud