OGA NL Nieuws - OldGaffers NL


Ga naar de inhoud

OGA NL Nieuws

Nieuws


Zoals iedereen weet is het organiseren van een bijeenkomst met meer dan 1 personen pas mogelijk is als de besmettingsrisico’s erg laag zijn. Gezien de huidige ontwikkelingen mbt de vaccinatie heb ik goede hoop dat iedereen in juli zijn prikje heeft gehad zodat besmettingsrisico’s waarschijnlijk niet meer aanwezig zullen zijn.

Dus ik heb actie genomen om de Dutch Classic Yacht Regatta 2021 te organiseren.

Ik heb van Rijkswaterstaat de vergunning gekregen om van 28 juli - 1 augustus aanstaande de DC te mogen organiseren.
Daarna heb ik met de gemeente Hellevoetsluis contact gehad en die staan in principe positief om ons de ruimte te geven in de Haven en om een tent op te bouwen.
Maar alles kan nog worden ingetrokken mocht er toch besmettingsgevaar zijn. Daarom heb ik met de havenmeester van Middelharnis gesproken en die wil ons graag wil ontvangen als het in Hellevoetsluis niet mogelijk is. Daarbij denk ik zelf aan een plek in de buitenhaven zodat we onze eigen bubble kunnen creëren. Dit is nog wel afhankelijk welke afspraken we kunnen maken met de bedrijven die hier werkzaam zijn. Maar het is vakantie, dus ik hoop het beste.

Om de wedstrijden goed te kunnen organiseren en de tent en catering te kunnen plannen wil ik graag weten wie er willen komen. Ook niet-wedstrijdzeilers zijn graag geziene gasten. We hebben weer een hotelschip beschikbaar voor bemanning en mensen die willen komen kijken.

Dus graag een seintje per mail naar mvanloosbroek@dcyr.nl of je geïnteresseerd bent deel te nemen. Zodra ik een beeld heb van het aantal schepen gaan we de volgende stappen ondernemen.

met vriendelijke groeten

Marcel van Loosbroek
voorzitter
de Genestetlaan 18
5615 EH Eindhoven
T +31 402123848
M +31 619200984Wil jij ook zo'n coole, toffe, leuke, fantastische website als deze?
Neem dan contact op met CyberDan door hieronder te klikken.
Terug naar de inhoud