oga 55

55 jaar OGA UK
Rik Janssen

Er is niet veel nieuws over het jubileumfeest in Cowes van dit jaar, maar ik kan wel vertellen dat ik zelf van plan ben af te reizen om de 11e augustus de intocht mee te maken van het feest dat tot de 19e zal duren. 
Updates zijn op de site van de OGA Engeland te vinden, maar ik zal volgaarne de liaison zijn voor diegenen die de reis ook willen ondernemen. Het echte evenement duurt van 16 tot 19 augustus, maar voorafgaand zijn er een aanloop evenementen gepland vanaf de 11e.
Het is de uitdrukkelijke bedoeling van de organisatie om leden van verder weg (zoals de lage landen) te faciliteren aanwezig te zijn en deel te nemen aan dit 11e jubileum. Bovendien is er door de organisatie gezorgd voor mogelijkheden om op gehuurde schepen deel te nemen aan dit evenement. Opgeven kan via http://www.oga.org.uk/events/oga55-2018

Ik hoop dat dit voorlopig voldoende informatie is en hoor graag van leden die ideeën hebben om deel te nemen en eventueel een Nederlandse delegatie te formeren en/of “in konvooi” te varen.
Mail naar inst@xs4all.nl of bel 06-13062345